• Maak een afspraak: 023 - 527 14 24

Over Witgoed Reparatie Haarlem

Uitgevoerd door Andrea XL in Haarlem

De audio-, video- & witgoed-specialist in Haarlem en omstreken

Witgoed Reparatie Haarlem maakt onderdeel uit van Andrea XL. Al sinds 1965 staat Andrea voor u klaar. Op 4 oktober in dat jaar nam Dhr. Nico Andrea Radio Ideaal over, toen nog gevestigd op de Velserstraat nr. 1. Hij veranderde de naam in Radio Andrea onder welke naam het bedrijf ruim veertig jaar succesvol heeft geopereerd. Exact tien jaar na de overname wordt het huidige pand op de Kleverparkweg nr. 11 betrokken.

Onder de huidige leiding van zoon Peter Andrea is bedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerd leverancier van audio, video en witgoedapparatuur. Met behulp van een uitgebreid wagenpark, vakkundig personeel en technische dienst wordt gezorgd voor een hoogstaande kwaliteit en service tot in detail.

Na ingrijpende verbouwingen in 2006 en 2012 is het winkeloppervlakte vergroot tot ongeveer 300 m2. Sindsdien wordt de naam de naam Andrea XL gevoerd.

De specialisten van Andrea staan dagelijks voor u klaar om te helpen met uw witgoed apparatuur. Niet alleen voor witgoed reparaties kunt u hier terecht. Ook voor advies en aanschaf van audio- en video producten van ondermeer merken zoals SONOS, BOSE, Samsung, LOEWE, NAD en nog veel meer!

Bezoek de winkel van Andrea XL op Kleverparkweg 11 in Haarlem, bel 023 – 5271424 of maak online een afspraak bij Witgoed Reparatie Haarlem.